За Нас


.

Техпойнт ЕООД е специализирана в предоставяне на B2B (Business to business) услуги в областта на информационните технологии. Основана през 2006 г. в България, компанията се фокусира върху обслужване на малкия и среден бизнес, както и локални представителства на международни фирми.

Качественото и навременно изпълнение на поетите ангажименти и индивидуалното отношение към всеки клиент, ни е спечелило реноме на надежден партньор.

Мисията ни е да помогнем на бизнеса Ви, чрез пълноценното използване на Информационните Технологии, за повишаване на качеството на продуктите и услугите и увеличаване ефективността на производството. Ние вярваме, че независимо от отрасъла в който развивате бизнес, можете да постигнете по-добри финансови резултати и да разширите успешно дейността си, разчитайки на отговорното ни отношение и професионален подход към всички съпътстващи IT предизвикателства.

Всеки един от клиентите ни има различни нужди и бюджет за IT. Съвместно разработваме гъвкави IT планове съобразени с наличния бюджет, за да може клиентите ни да получат най-доброто решение при избора на услуги и продукти.